Moneygram bitcoin, Transferuri internaționale realizate prin moneda Ripple

Conținutul

  În baza acestui acord, MoneyGram va utiliza Ripple pentru realizarea de transferuri internaționale. O investiție de 50 milioane de dolari În cadrul acordului de doi ani ce poate fi prelungit ulterior, Ripple a investit 50 milioane de dolari în MoneyGram.

  moneygram bitcoin bloca btc cable

  Moneygram bitcoin va folosi sistemul xRapid al Ripple, care permite trimiterea banilor într-o singură monedă și decontare instantanee în moneda destinației. Folosind tokenul XRP, xRapid poate să realizeze aceste tranzacții mai repede decât prin valutele fiat sau alte active digitale majore.

  Un parteneriat important pentru Ripple Potrivit site-ului său, MoneyGram este a doua societate de plăți din lume și operează în peste de țări.

  moneygram bitcoin bitcoin trader dragons den youtube

  Firma gestionează moneygram bitcoin în valoare de miliarde de dolari. Conform Google Finance, evaluarea MoneyGram este de 80 mlilioane de dolari.

  moneygram bitcoin trading futures pe bitcoin

  Partneneriatul reprezintă un avantaj important pentru Ripple, care a făcut eforturi de a intra pe piața de transferuri internaționale.

  De exemplu, în martie, Banca Federală a Indiei IFBo bancă comercială privată, a încheiat un parteneriat cu Ripple pentru a utiliza xRapid pentru transferurile internaționale.

  moneygram bitcoin bitcoin preț coinmarketcap

  Parteneriatul a făcut parte dintr-o inițiativă de aplicare a noilor tehnologii în rețeaua de remitențe a IFB. Moneda Riplle XRP se clasează pe locul trei în top marketcap, cu o evaluare totală de aproape 19 miliarde de dolari. Distribuie aceasta postare.

  moneygram bitcoin bitcoin trader jack ma