Account Options

Instagram bitcoin

instagram bitcoin cum funcționează schimbul de crypocurrency

Blockchain Prin efectul de rețea, fiecare nou ciclu de piață atrage din ce în ce mai mulți oameni atenția asupra Bitcoin. Prețul pe monedă crește pe măsură ce mai mulți investitori caută o parte din profiturile pe care se știe că le furnizează criptomoneda de-a lungul anilor.

instagram bitcoin bitcoin diamond coinmarketcap

În același timp, însă, atrage și mai mulți infractori, escroci și escroci în spațiul criptomonedelor. Escrocii nu se ascund întotdeauna în spatele conturilor false sau sunt hackeri cibernetici de cealaltă parte a planetei. De fapt, unii sunt destul de obraznici pentru a-și smulge propriii adepți de pe rețelele de socializare.

instagram bitcoin piața pieței monedelor btcred

O poveste în curs de dezvoltare care implică milioane de Bitcoins furate este un exemplu pentru care nici influențatorii bine cunoscuți nu instagram bitcoin avea încredere atunci când vine vorba de cripto. Iată instagram bitcoin s-a întâmplat și cum puteți lua măsuri pentru a vă împiedica să fiți înșelațieste similar.

#bitcoin și hashtag-uri conexe pe Instagram

Influencerul Instagram fură milioane de dolari BTC de la investitorii orbiți de lăcomie Instagram bitcoin federali îl acuză pe Jegara Igbara - care folosește alter ego-ul Jay Mazini pe social media - pentru înșelându-i pe adepții săi din Bitcoin în valoare de milioane de dolari. Sub masca lui Jay Mazini, Igbara a adunat un cont Instagram cu peste un milion de abonați, unde a distribuit videoclipuri despre sine oferind bani altora.

Documentele arată că au fost furate cel puțin 2,5 milioane de dolari în total, o singură victimă a trimis Igbara 54 BTC - în care Igbara a transferat doar Dar cum? Pe de o parte, dacă o situație pare prea bună pentru a fi v, deoarece ratele de schimb sunt prea mari în acest scenariu, atunci probabil că este. În al doilea rând, când vine vorba de instagram bitcoin sau chiar de numerar, tratezi doar cu un terț cu reputație artistică.

instagram bitcoin algo trade bitcoin

Schimbul de monede cu cineva pe care nu-l cunoști crește riscul de pierdere exponențial. Este o înșelătorie obișnuită.

instagram bitcoin efectul pieței de valori pe bitcoin

Chiar dacă contul pare a fi Elon Musk, asiasupermarket btc chiar contul săuaveți grijă - contul ar putea fi un cont fals sau real care a fost compromis. Da, chiar și conturile auditate reale prezintă riscuri. Igbara însuși este o persoană reală, cu un cont real, dar care folosește un pseudonim fals și ascunde informații proaste.

instagram bitcoin cum să obțineți bitcoinele gratuite cu generatorul bitcoin

Crypto este plin de aliasuri aparent drăguțe care ar putea avea foarte multe motive ulterioare. Alte sfaturi de încredere nu includ niciodatădar chiar și acest lucru poate fi riscant și necesită o cercetare aprofundată a confidențialității, precum și a securității IT operaționale și personale.

Imagine prezentată de la Pixabay, diagrame de la TradingView.