O scurtă istorie a biți - și unde va merge mai departe

Ifttt bitcoin

Conținutul

  De la lansarea platformei cu câteva luni în urmă, rețeaua a colaborat cu dezvoltatorii pentru a beneficia de API-urile Pinterest pentru a ajuta oamenii să facă mai mult cu ace.

  bitcoin legal în sua jim davidson bitcoin comerciant

  Potrivit unei noi postări pe blog astăzi, vă puteți conecta la alte aplicații utilizând contul dvs. Puteți să salvați automat pini de la o placă de la acțiuni din alte aplicații - ifttt bitcoin la preferarea unei fotografii Instagram, până la redactarea unei postări Reddit sau favorizarea unui element Etsy.

  site- ul de schimb cripto crypto schimburi

  Există mai mult de 20 de rețete de ales, disponibile acum pe desktop, iOS și Android. Iată câteva pe care le puteți folosi imediat: Conectarea la Polyvore prin intermediul Pinterest vă permite să fixați articolele și colecțiile de modă, de frumusețe și de decor în timp ce creați seturi.

  ar trebui să- mi vând acum bitcoinul meu bitcoin bootstrap

  Este disponibilă pe iOS și desktop și este în curând Android. Cu toate acestea, există flexibilitate. Dacă nu mai doriți să utilizați Pinterest pentru a vă conecta la aceste aplicații, le puteți oricând să le eliminați prin secțiunea Aplicații din setările Pinterest.

  china trading bitcoin bitcoin discrepance de preț

  Formularul de înscriere este disponibil acum pe noul site. Pinterest spune că aceste mișcări sunt doar începutul și că utilizatorii și dezvoltatorii ar trebui să aștepte cu nerăbdare mai multe integrații și aplicații pentru lansare ifttt bitcoin viitorul apropiat.

  trimiteți bani în portofelul bitcoin ncx crypto

  Categorii Populare.