Capitalizarea pieţei criptomonedelor creşte la valoarea record de 2 trilioane de dolari

Crypto capitalizarea

Conținutul

  Capitalizarea Bitcoin a depăşit un trilion de crypto capitalizarea G. Cea mai populară criptomonedă din lume se tranzacţionează la puţin sub Înainte de creşterea recentă, Bitcoin nu depăşise niciodată nivelul de Conform CNBC, mişcarea a fost alimentată parţial de adoptarea criptomonedei de către marii investitori şi companii cu renume. Tesla a anunţat că a cumpătat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi că intenţionează să accepte plăţi în această criptomonedă pentru produsele sale.

  btc t

  Capitalizarea este calculată prin înmulţirea preţului unui Bitcoin cu numărul de unităţi create. Cu toate că nu este o comparaţie perfectă, capitalizarea de un trilion de dolari face ca valoarea de piaţă a Bitcoin să fie peste cea a aproape tuturor acţiunile. De pildă Tesla are o capitalizare de aproximativ miliarde dolari, în timp ce Apple este evaluată la peste două trilioane de dolari, potrivit CNBC.

  mercator hipermarket btc

  Dar, nu toată lumea de pe Wall Street este convinsă de perspectivele Bitcoin. Ken Griffin, fondatorul Citadel Securities, a declarat astăzi că nu este interesat de criptomonede, în timp ce cercetătorii de la JPMorgan au spus că raliul Bitcoin nu este sustenabil, conform sursei citate.

  piețele btc trimit la portofel