Căutați aplicații Mac? Încercați Mac App Store.

Bitcoin ipo

Bitcoin este o iluzie periculoasă, avertizează Autoritatea de reglementare a pieţelor financiare din Franţa.

xe btc gbp schimbul crypto thai

Oficialul a explicat că nu este sigur că ar vrea să reglementeze bitcoin ipo deoarece nu are nici o legătură cu economia reală, scrie Agerpres. Săptămâna trecută, şeful Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, a afirmat că este prea devreme pentru banca sa să aibă nevoie de bitcoin ipo strategie privind bitcoin şi nu o consideră o rezervă de valoare.

Ghidul dumneavoastră de tranzacţionat Bitcoin (BTC)

Între timp, operatorii bursieri din SUA, inclusiv CME, au obţinut permisiunea de a începe tranzacţiile de contracte futures pentru bitcoin. Şi Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare şi Pieţe ESMA i-a avertizat pe investitori cu privire la riscurile asociate cu achiziţionarea de criptomonede, insistând pe instabilitatea acestui nou tip de monede.

kucoin depozit bitcoin h81 pro btc cena

ESMA subliniază că noile operaţiuni de strângere de fonduri pe Internet, denumite Initial Coin Offerings ICOun termen modelat după expresia IPO - care în limba engleză desemnează oferta publică iniţială - sunt nereglementate, volatile şi opace. ICO-urile sunt investiţii extrem de riscante şi înalt speculative, avertizează regulatorul, care adaugă că există riscul unei pierderi totale a investiţiei.

cum să beneficiați de bitcoin plus500 retragere bani

China a interzis pur şi simplu operaţiunile de tip ICO. Avertismentul ESMA vine într-un moment în care bitcoin, cea mai emblematică monedă virtuală, cunoaşte o evoluţie volatilă. După ce în data de 8 noiembrie a atins o valoare record, cursul bitcoin a coborât în următoarele zile până la 5.

ipmart bitcoin bitcoin preț în myr