Cum pot fi efectuate plățile în Bitcoin pentru Tesla?

Bitcoin fulger

Conținutul

  • Un român a deschis, cu niște italieni, o platformă care schimbă bitcoin și acum au obținut o finanțare de 3,5 milioane euro Sursa imagine Alexandru Ștefan Gheban via Young Platform Un student de origine română, din Italia, a fondat, în anulalături de colegi de-ai săi italieni, o platformă pe care se schimbă bitcoin cu alte criptomonede sau bani convenționali, iar acum au obținut o finanțare de capital de risc de 3,5 milioane de euro.
  • Verificări în localurile și magazinele din Capitală.

Momentan, opțiunea bitcoin fulger disponibilă doar pentru piața din Statele Unite ale Americii. Astfel, Tesla devine primul mare producător de automobile care a acceptă acest lucru.

Main navigation

Elon Musk a contribuit la ascensiunea fulger a Bitcoin Este deja de notorietate atracția lui Musk pentru Bitcoin. Criptomoneda a atins de curând, pentru prima dată în istorie, pragul record de Investiția colosală în Bitcoin are rolul de a oferi companiei lichididate în criptomonede, odată ce va începe să accepte plățile în Bitcoin.

bitcoin fulger forex bitcoin broker

Tesla are de gând, de asemenea, să își extindă posibilitatea de plată în Bitcoin și pentru alte produse ale companiei. Decizia face parte din politica de investiţii a companiei şi este menită să diversifice şi să maximizeze câştigurile.

Conform politicii sale de investiţii. Totuși, Musk nu acceptă și alte monede virtuale.

bitcoin fulger cum se scanează codul qr bitcoin

Bitcoin este singura criptomonedă pe care Tesla o acceptă. Cum pot bitcoin fulger efectuate plățile în Bitcoin pentru Tesla?

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Do you want to win Bitcoin by playing games? Play Bitcoin Bounce and you are entered into a free to enter prize draw to win a Bitcoin prize!

Pe pagină oficială a companiei, reprezentanții Tesla explică persoanelor interesate modalitatea în care pot plăti în criptomoneda. Dacă nu ați trimis suma exactă datorată pentru suma finală datorată pe mașina dvs.

bitcoin fulger ce se înțelege prin bitcoin

De asemenea, plata se derulează destul de rapid. Tesla anunță că procesarea poate dura până la șase ore.

bitcoin fulger marginea bitcoin

Ce se întâmplă în cazul în care cumpărătorii trimit către Tesla o altă moneda?