Căutați aplicații Mac? Încercați Mac App Store.

Bitcoin clicker

Opportunity that give you free bitcoin miner - earn btc, using free bitcoin miner app while a phone is doing nothing.

Atinge-ți drumul din plictiseală Jocurile cu atingere sunt foarte populare în rândul utilizatorilor de Android. Sunt cunoscute și sub numele de jocuri clicker și mulți oameni le joacă pentru că sunt atât de interesante și provocatoare.

Bitcoin Billionaire Tycoon

De asemenea, aceste jocuri nu necesită multă dăruire și timp. Le puteți juca doar câteva minute la bitcoin clicker moment dat când vă plictisiți și veți continua să progresați destul de repede. Deci, dacă este în regulă cu tine, citește mai departe și alege jocul tău preferat din lista noastră.

Executivul Executivul a fost desemnat Android Game of the Year în și este încă unul dintre cele mai bune jocuri clicker pe care le poți juca. Este un joc de luptă în care controlezi mișcările protagonistului atingând ecranul. Vă pune în rolul unui tânăr executiv care se luptă și sare prin companie.

Jocul folosește elemente clicker pasive care generează monede și power-up-uri chiar și atunci când nu joci activ.

Cele mai bune jocuri de atingere pentru Android

Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece vă permite să săriți nivelurile mai dificile dacă generați suficiente monede. Acest clicker de acțiune a dovedit că puteți amesteca diferite elemente într-un clicker clasic și puteți menține jocul captivant. Este cu siguranță un joc fantastic pentru a juca în timp ce călătoriți sau așteptați la coadă la cabinetul medicului.

AdVenture Capitalist AdVenture Capitalist este unul dintre acele jocuri de atingere pe care le veți vedea oriunde vă uitați. Scopul este să atingeți ecranul pentru mai mulți bani pentru a vă actualiza afacerile, astfel încât să puteți câștiga și mai mulți bani.

bitcoin clicker

Există numeroase actualizări care vă vor duce pe diferite căi. Vă puteți stimula afacerea, puteți cerceta noi tehnologii și chiar puteți cuceri luna. Pentru a face acest lucru, va trebui să angajați noi angajați și să găsiți investitori dispuși să investească bani în compania dvs. Profitul este singurul lucru care contează în acest joc. Lucrează-ți drumul către vârf și devine cel mai de succes antreprenor din lume.

Conținut care poate fi descărcat

Doomsday Clicker Dacă sunteți în căutarea unui clicker care nu consumă rbi și bitcoin mult timp, Doomsday Clicker este o opțiune excelentă. Totul este să obțineți resurse suficiente și să vă actualizați baza, dar nu trebuie să petreceți mult timp pe ea. Jocul este similar cu AdVenture Capitalist, dar are și un sistem de prestigiu care bitcoin clicker permite să progresați și să vă îmbunătățiți jocul. Jucați un om de știință nebun care vrea să distrugă lumea.

bitcoin clicker

Trebuie să colectezi oameni și să activezi Doomsday pentru a-i muta în zombi generatori de resurse. Veți avea destul timp, deoarece zombii mutanți își vor bitcoin clicker tot ce fac atunci când nu jucați. Este un joc distractiv, cu un mare simț al umorului și o coloană sonoră fantastică. A fi un om de știință înnebunit, hotărât să distrugă lumea, nu a fost niciodată atât de distractiv.

Miliardar Bitcoin Ce este nevoie pentru a deveni miliardar Bitcoin? Ei bine, acest joc vă va arăta cum să vă creați propriul imperiu al monedei virtuale. Este cum se utilizează bitcoin la comerț joc foarte captivant care te atrage și bitcoin clicker ține lipit de smartphone-ul tău ore în șir.

Este nevoie de toată atenția dvs. Va trebui să lupți cu efecte bune și rele. Pentru cele mai bune rezultate, va trebui să jucați prin mini-jocuri pentru a scăpa de efectele rele.

Bitcoin clicker

Acesta va debloca actualizări care vă vor face atingerea mai eficientă și vă vor oferi mai mulți Bitcoins. Cea mai bitcoin bitcoin clicker parte a Bitcoin Billionaire este umorul grozav care te va face să râzi tot timpul.

Îți vei petrece timpul jucându-te, râzând și construind falsul tău Imperiu Bitcoin fără a depune prea mult efort în el. Atingeți titani Jocurile Clicker nu sunt, în general, renumite pentru acțiunea pe care o oferă, dar Tap Titans este o excepție.

Este un joc de luptă în care fiecare inamic învins îți oferă pradă pe care o poți cheltui pentru a-ți îmbunătăți caracterul. Pe măsură ce progresați prin joc, veți găsi șefi după fiecare nivel. Va trebui să vă îmbunătățiți jocul de atingere și să învingeți fiecare șef într-un interval de timp stabilit. Cel mai bun lucru despre acest joc este că îți testează abilitățile de atingere după fiecare nivel.

Acest lucru îl face provocator și mai distractiv decât jocurile standard de atingere.

6 Clicker Track

Devine puțin repetitiv după un timp, dar nu devine plictisitor nici după câteva luni. Tap Titans este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune jocuri clicker pe care le puteți încerca.

Evoluții: Eroii Utopiei Heroes of Utopia este un clicker bitcoin clicker cu grafică fantastică și actualizări regulate.

  1. Bitcoin pentru o afacere mică
  2. Skatt bitcoin trading
  3. Economiseşte 51% la jocul Clicker: Mining Simulator - Soundtrack pe Steam
  4. Joc Bitcoin Clicker on-line

Este un RPG clicker care te pune în față cu tot felul de dușmani și șefi masivi cu un simț ciudat al umorului. Va trebui să atingi ca nebunul pentru a câștiga bătălii în acest joc, dar efortul merită mai mult decât merită.

Jocul este foarte simplu și simplu și are imagini uimitoare.

  • Но очередного зрелища не последовало.
  • Obțineți Bitcoin Billionaire Tycoon - Microsoft Store ro-RO
  • Cum să tranzacționați cardul itunes la bitcoin

Încercați și ar putea deveni următorul dvs. Atinge-ți drumul din plictiseală Indiferent dacă sunteți în drum spre serviciu sau așteptați undeva, atingerea jocurilor este o modalitate excelentă de a ucide timpul. Nu necesită mult bitcoin clicker, dar sunt distractive și antrenante. Descărcați oricare dintre jocurile trecute în revistă mai sus și încercați-l în drum spre muncă la mâine dimineață.

bitcoin clicker

Doar asigurați-vă că nu ratați oprirea. Care este jocul tău preferat de atingere?

Când îl jucați? Spuneți-ne mai multe în secțiunea de comentarii de mai jos.