Bitcoin 50000

Conținutul

  Bitcoin a atins un nou record, apropiat de Criptomoneda a urcat duminică până la Bitcoin 50000 10 cei mai studioși cursanți După ce mult timp au fost evitate de firmele financiare tradiționale, bitcoin și alte monede virtuale par să intre tot mai mult în circuitul financiar principal, ca activ sau ca mijloc de plată curent.

  bitcoin 50000

  BNY Mellon a anunțat săptămâna trecută că a înființat o nouă divizie pentru a ajuta clienții să dețină, transfere și să emită active digitale, la câteva zile de la anunțul făcut de Elon Musk că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari și că în curând va accepta plăți pentru automobilele sale în criptomonedă.

  Primarul din Miami, Francis Suarez, a anunțat tot vineri că primăria vrea s folosească bictoin în operațiunile sale, pentru a atrage companii de tehnologie în oraș.

  bitcoin 50000

  În ianuarie, BlackRock, cek mai mare fond de administrare a activelor din lume, a adăugat bitcoin ca investiții eligibile pentru două fonduri. Planurile Mastercard de a oferi sprijin unor criptomonede au stimulat la rândul lor ambițiile bitcoin de a intra în circuitul financiar principal, cu toate că multe bănci sunt încă reticente să se implice.

  bitcoin 50000

  Afla mai multe despre.