ŞTIRILE ZILEI

Telegraph bitcoin

Conținutul

  În jurul orei GMT, un bitcoin costa Cea mai mare parte a acestor câştiguri a fost înregistrată după ce producătorul de automobile electrice a anunţat că a cumpărat echivalentul a 1,5 miliarde dolari în bitcoin.

  schimbați paysafe la bitcoin

  În plus, Tesla a anunţat că va accepta bitcoin şi ca monedă de telegraph bitcoin. Însă Tesla nu este decât ultima dintr-un lung şir de firme de investiţii care au propulsat bitcoin de la marginea sectorului financiar până pe platformele de pe Wall Street.

  Cum a evoluat prețul Bitcoin Comparativ, la începutul anului trecut, bitcoin se tranzacţiona la aproximativ 8.

  ce este bitcoin eter

  În toamna anului trecut, bitcoin s-a apreciat semnificativ, datorită cererii din partea marilor investitori, atraşi de potenţialul unor câştiguri rapide, şi a aşteptărilor că va deveni o metodă de plată de bază, astfel că la data de 16 decembrie a depăşit pentru prima dată pragul de La începutul acestui an, criptomoneda bitcoin s-a tranzacţionat la peste Tehnologia blockchain utilizează criptografia pentru a crea un registru digital de date în care sunt incluse tranzacţiile utilizatorilor.

  Practic, este vorba despre un sistem prin care toate tranzacţiile sunt arhivate şi autentificate în telegraph bitcoin public, fără să mai fie nevoie de un singur deţinător al informaţiei.

  bitcoin adresa ip