All posts tagged "QNAP"

Qnap bitcoin, Qnap TS-253A, un NAS cu foarte multi functii utile si foarte performant

Conținutul

  când puteți tranzacționa bitcoin pe robină yuan bitcoin

  Cu un design compact și minimalist, în alb pur, TS-x31K se potrivește în orice decor de acasă, ocupând foarte puțin spațiu, făcându-l o soluție ideală pentru utilizatorii individuali ce doresc să-și construiască un cloud privat fiabil. Beneficiind de sertare blocabile ce pot fi montate fără scule, TS-x31K facilitează instalarea, în timp ce asigură faptul că unitățile de stocare sunt în siguranță.

  bitcoin jp steal btc

  Seria TS-x31K reprezintă un centru cuprinzător de date pentru acasă, furnizând stocare consolidată, partajare, backup, sincronizare și protecția datelor. Utilizatorii pot face backup în mod regulat de pe calculatoarele lor cu Windows și macOS și de pe dispozitivele mobile, iar mai apoi să protejeze mai departe datele salvate pe un alt NAS sau în cloud ca o copie a locației utilizând HBS Hybrid Backup Sync. TS-x31K furnizează o gamă largă de aplicații multimedia, incluzând Photo Station, Video Station și Music Qnap bitcoin, permițându-le utilizatorilor să administreze și să vizualizeze colecțiile lor multimedia.

  btc city restavracija fibonacci trading bitcoin

  Printre funcțiile utile din sistemul QTS se regăsesc Surveillance Station pentru construirea unui sistem sigur de supraveghere și Qsync ce poate sincroniza automat fișierele între serverul NAS, telefoanele mobile și calculatoare.