Minarea bitcoin consumă mai multă electricitate decât Olanda

Olanda bitcoin

olanda bitcoin bitcoin în ottawa

O familie olandeză și-a vândut toate bunurile pentru a investi în moneda virtuală bitcoin Dată publicare: Autor: Stirileprotv În speranță că într-o zi vor deveni milionari, o familie olandeză și-a vândut afacerea, casa, cele două autoturisme, o motocicletă și restul bunurilor pentru a-și investi toate economiile în moneda virtuală bitcoin, informează joi AFP.

După ce ''a renunțat la o existență materialistă'' acum trei luni, acest ''pasionat de bani virtuali'' trăiește în prezent, împreună cu soția și olanda bitcoin cele trei fiice de 12, 10 și respectiv 7 ani, într-o cabană modestă de olanda bitcoin de metri pătrați situată într-un camping din Venlo în estul Olandeiîn timp ce economiile sale ''cresc în fiecare minut undeva pe cloud''.

A post shared by Yolo Familytravel yolofamilytravel on Jun 26, at pm PDT La lansarea sa, în februarieun olanda bitcoin era echivalentul câtorva cenți, iar la începutul anuluia ajuns la de dolari.

O familie olandeză și-a vândut toate bunurile pentru a investi în moneda virtuală bitcoin

De atunci, moneda virtuală, care păstrează anonimatul proprietarilor săi, a crescut constant. Și dacă, ''din nefericire'', cursul va scădea, acesta și familia sa ''o vor lua de la început''. Dacă va deveni cel mai bogat om din lume, Didi Taihuttu își propune ca banii pe care îi va câștiga să-i folosească ''pentru a le arăta lumea fetelor lui și pentru a ajuta persoane defavorizate''.

olanda bitcoin bitcoin inel