Bitcoin continuă să scadă. Criptomoneda a ajuns la cea mai scăzută valoare din ultimele cinci luni

Impactul bitcoinului

Conținutul

  • Un torent constant de veşti proaste a trimis bitcoin în vrie, de la maximul istoric de peste
  • Cărțile 2 semestre btc
  • Bitcoin continuă să scadă. Criptomoneda a ajuns la cea mai scăzută valoare din ultimele cinci luni
  • Bitcoin încheie cea mai slabă lună din ultimii 10 ani
  • Care este impactul asupra mediului cryptocurrency? - Bitcoin -
  • Este cripto de tranzacționare de zi merită

  Bitcoin continuă să scadă. Criptomoneda a ajuns la cea mai scăzută valoare impactul bitcoinului ultimele cinci anunțurile 4 btc Criptomoneda este afectată de recentă campanie demarată de autorităţile chineze împotriva criptomonedelor.

  impactul bitcoinului

  În jurul orei Guvernul chinez derulează o campanie activă pentru a frâna minarea de Bitcoin. Potrivit mai multor producători de criptomonede, furnizorii de energie din provincia chineză Sichuan au primit ordinul de a înceta să mai furnizeze electricitate firmelor care se ocupă cu minarea de bitcoin.

  impactul bitcoinului

  Consumul mare de energie, generat prin arderea de combustibili fosili, este o problemă de durată a bitcoin. Firmele care se ocupă cu minarea de criptomonede utilizează sute de computere care funcţionează non-stop pentru a verifica tranzacţiile cu bitcoin.

  Cu toate acestea, cea mai importantă criptomonedă a început anul pe o notă optimistă, graţie intrării pe piaţă a unor companii de tip mainstream şi a unor mari investitori precum băncile de pe Wall Street şi constructorul auto Tesla Inc. La rândul lor, unii investitori individuali considerau criptomonedele ca un instrument bun pentru plasarea unei părţi din economiile acumulate în timpul pandemiei.

  Rezultatul, valoarea de piaţă a celor peste 7.

  impactul bitcoinului

  A Etichete:.