Linkuri accesibilitate

Craigslist bitcoin. Bitcoin Currency Converter - Magazinul web Chrome

btc markets schimb australian crypto exchange

Faptele intră sub incidenţa legii conspiraţiei RICO care vizează activităţi de corupţie organizată. Românii nu au fost încă condamnaţi. Dintre ei, cinci şi-au recunoscut faptele, doi vor apărea în instanţă începând cu 14 septembrie şi trei sunt fugari.

Bitcoin Currency Converter

Potrivit documentelor judecătoreşti, inculpaţii au participat la o conspiraţie organizată care a avut în centru un sistem extins de fraudă cu bunuri online. Mai exact, membrii conspiratiei din Romania au postat reclame false pe site-urile populare de licitatii si vanzari online - cum ar fi Craigslist si eBay - pentru bunuri scumpe de obicei vehicule care nu existau de fapt. Membrii conspiraţiei convingeau victimele americane să trimită bani pentru bunurile false prin poveşti convingătoare, de exemplu, dându-se drept un militar care trebuia să vândă obiectul anunţat înainte de a merge în misiune.

Membrii conspiraţiei au creat conturi online fictive pentru a posta reclame şi a comunica cu victimele, folosind adesea identităţile furate ale americanilor în craigslist bitcoin scop.

Articole similare

De asemenea, au livrat facturi purtând mărci comerciale ale unor companii de renume pentru a face ca tranzacţia să pară legitimă. Membrii conspiratiei au înfiinţat, de asemenea, call-centere, servicii de asistenţă pentru clienţi false, unde clienţii să sune pentru a pune întrebări cu privire la reclame. Odată ce victimele erau convinse să trimită plăţile, participanţii la conspiraţie craigslist bitcoin angajau într-o schemă complicată de spălare a banilor, în care asociaţii autohtoni americani acceptau fondurile fraudate, le converteau în criptomonedă şi le transferau către spălătorii de bani din străinătate.

Mitan a extras datele cardurilor clienţilor din SUA, a piratat sistemele electronice ale firmelor americane şi a efectuat atacuri tip forţă brută asupra sistemelor lor de vânzare cu scopul de a fura informaţiile complete despre cardurile de plată.

Vânzarea de bunuri și servicii

Apoi, Mitan a oferit datele spălătorilor de bani americani care au clonat cardurile. Banii s-au întors la Mitan sub formă de Bitcoin.

download free rebel binary option trading strategy cum să investiți în piața btc

Patru dintre inculpaţi au pledat vinovaţi în ultimele două luni în faţa unei btc piețele verifică a Districtului Estic din Kentucky. Bogdan-Ştefan Popescu, 30 de ani, proprietar al unei spălătorii auto din Bucureşti, a recunoscut că cel puţin decembrie craigslist bitcoin, a supravegheat o operaţiune prin care a negociat cu bună ştiinţă Bitcoin obţinute din fraude online şi a transferat criptomonede la alţi conspiratori, între care Vlad-Călin Nistor, căruia i-a dat indicaţii să le schimbe în monede fiat pe care să le depună în conturi bancare ale unor angajaţi şi membri ai familiei.

cel mai bun criptocurrency platformă de tranzacționare btc 2021 știri

Pe lângă furnizarea serviciilor de spălare a banilor, Popescu a coordonat, de asemenea, difuzarea instrumentelor folosite pentru fraudarea victimelor americane, precum limba şi fotografiile pentru reclame false, precum şi numele de utilizator şi parolele pentru serviciile de anonimizare a adreselor IP.

Popescu a asistat, de asemenea, membrii conspiraţiei RICO, conectându-i cu alţi membri pentru furnizarea de servicii de call center -şi anume, reprezentanţii falşi ai serviciului clienţi eBay. Liviu-Sorin Nedelcu, în vârstă de 34 de ani, din România, s-a declarat vinovat la 11 iuniepentru infracţiuni sub incidenţa RICO.

Networking

Potrivit documentelor judecătoreşti, Nedelcu a colaborat cu alţii pentru a posta reclame online false pentru bunuri. Pentru a menţine aparenţa de legitimitate, Nedelcu a creat entităţi fictive de vânzare a unor vehicule.

Bitcoin price falls below $30k, but China ban can’t stop inevitable comeback – Saifedean Ammous

Odată ce Nedelcu craigslist bitcoin coconspiratorii săi convingeau victimele să achiziţioneze craigslist bitcoin false, le trimiteau facturi care păreau a fi de la vânzători legitimi, precum eBay Motors.

După ce încasau banii, Nedelcu şi cocospiratorii săi foloseau o schemă sofisticată de spălare de bani pentru a converti sumele în Bitcoin. El a schimbat criptomonede în monedă fiat locală în numele membrilor conspiraţiei din România, ştiind că Bitcoin reprezintă venituri din activităţii ilegale. Nistor a schimbat peste 1,8 milioane de dolari în criptomonede Bitcoin pentru co-inculpatul Bogdan Popescu.

unde putem folosi bitcoin opțiuni bitcoin site- uri de tranzacționare

Potrivit documentelor judecătoreşti, Ologeanu a conspirat în postarea de reclame false pe site-uri de licitaţii de bunuri, inclusiv eBay şi site-uri de vânzări, inclusiv Craigslist. Odată ce Ologeanu sau coconspiratori săi convingeau victimele să cumpere şi să plătească pentru articole inexistente, Ologeanu contacta coconspiratori din Statele Unite pentru convertirea plăţilor victimei în alte forme de plată şi a transfera o parte din aceastea către Ologeanu în criptomonede Bitcoin.

cum să cheltuiți bitcoin pe amazon faceți un cont bitcoin

Ologeanu a achiziţionat, de asemenea, încasări din fraudă de la alţi coconspiratori, de obicei sub formă de carduri de debit preplătite, pentru a fi spălate de coconspiratori din SUA. Poliţia Naţională Română Serviciul de Combatere a Craigslist bitcoin informatice şi Direcţia Română de Investigare a Criminalităţii Organizate şi Terorismului au colaborat împreună cu Secret Service americane, poliţia din Knetucky şi alte agenţii de investigaţii ale crimei organizate pentru deconspirarea reţelei infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.