Treci de la numerar la criptomonede în doar câteva secunde

Bitcoin vs

Conținutul

  Panasonic a vândut acțiunile Tesla cu 3,88 mld. Cei doi giganți crypto au ținut titlurile ziarelor cu maximele lor istorice și continuă să ofere investitorilor randamente excepționale. Dar în timp ce mulți investitori experimentați cunosc în detaliu BTC și ETH, este posibil ca începătorii să nu cunoască diferențele dintre cele două.

  Bitcoin a avut rezultate foarte bune din mai multe motive, dar unul dintre ele este cu siguranță amenințarea inflației. Inflația este un subiect distractiv, deoarece nimănui nu vorbește sau nu îi pasă cu adevărat de inflația cronică ridicată sub linia inflației rampante; fantoma este hiperinflația.

  bitcoin vs

  Ați crede că inflația trebuie să fie o hiperinflație pentru a conta și că este greșit. O inflație anuală de nouă procente va fi o bitcoin vs pe parcursul a cinci până la zece ani, iar acest nivel nu a fost rar nici în timp, nici geografic.

  bitcoin vs

  Nu este nevoie de inflație cu două sau trei cifre pentru a reduce la jumătate valoarea banilor într-un deceniu. Teama de inflație sau hiperinflație crescută de două cifre crește deoarece oamenii au văzut că sume incredibile de bani simbolici sunt create din aer și este intuitiv că aceasta ar trebui să se dezvolte.

  • Jafx bitcoin depozit
  • Bitcoin vs aur: supraviețuirea inflației

  Această intuiție pare acum să se joace în fața noastră. Este, de asemenea, mult mai distractiv.

  bitcoin vs

  Cine nu aveți un refugiu sigur pentru banii dvs. Între timp, a existat o scădere a cererii de aur de la o afacere de bijuterii ciocănită de Covid și subminată prin vânzarea către comercianții care suferă de dificultăți financiare createde pandemie.

  bitcoin vs

  Acești factori au redus performanța aurului. Acum se schimbă mult această imagine. Pe traiectoria sa actuală, redeschiderea economiei globale va relansa comerțul cu bijuterii, astfel încât cererea de bitcoin loophole australia va experimenta o puternică redresare.

  Cred că, mai important, bitcoin, atunci când este în creștere, este un paradis excelent și o investiție fantastică.

  Când se prăbușește, este cel bitcoin vs rău refugiu din lume. În fața unei prăbușiri, investitorii în active refugiu au fugit și vor fugi de bitcoin și vor merge în mod natural după aur.

  Distribuire articol Zilele astea, atât Bitcoin BTC cât şi Ethereum ETH au parte de o creştere puternică de preţ, atrăgând nenumăraţi noi investitori de peste tot din lume spre industria crypto. În mod natural, aceste două proiecte au cea mai mare cantitate de interes, dar mulţi nu ştiu dacă ar trebui să investească în Bitcoin sau în Ethereum. Într-adevăr, mulţi noi investitori nu înţeleg care e defapt diferenţa dintre cele două proiecte, aşa că haideţi să începem cu acest subiect.

  Iată graficul pe care l-am pus în articolele anterioare care prezintă dezvoltarea acestei configurații.