Meniu de navigare

Bitcoin princeton, Blockchain

Conținutul

  Traducere de Simona Drelciuc Folosim banii în fiecare zi.

  bitcoin princeton

  Cu toatea astea, obiceiul de a oferi bucăți de hârtie pentru a cumpăra bunuri și servicii pare, în fond, complet absurd. O bancnotă de 20 de dolari, de exemplu, nu valorează mai mult, ca simplă bucată de hârtie, decât banii folosiți în jocul de Monopoly.

  bitcoin princeton

  Cum se face astfel că 20 de dolari valorează de fapt 20 de dolari? Cum utilizează băncile centrale puterea de a crea bani pentru a gestiona crizele financiare? De ce mare parte din țările europene btcc bitcoin review aceeași monedă, iar acest lucru provoacă atât de multe probleme?

  bitcoin princeton

  Este Bitcoin soluția pentru toate aceste dispute? În Povestea banilor, Charles Wheelan ne arată cum ar trebui să funcționeze băncile și sistemul monetar, bitcoin princeton și efectele devastatoare pe care le bitcoin princeton avea asupra societății inflația, deflația, ilichiditatea și alte fenomene monetare.

  bitcoin princeton

  Tot ce atinge prinde viață. Dar la fel ni se păreau și produsele derivate pe care cei de pe Wall Street le tot învârteau la începutul anilor Și oare cum s-a încheiat totul?

  bitcoin princeton

  Atunci când politicile financiare funcționează cum trebuie, nu acordăm o atenție prea mare unor asemenea lucruri. Ne vedem liniștiți de viața noastră de zi cu zi, folosim bani pe care-i luăm ca atare și ne bucurăm de un sistem financiar stabil, veșnic nemulțumiți de autoritățile care parcă vor să complice inutil situația.

  Lucrurile nu merg însă întotdeauna atât de bine.

  bitcoin princeton

  Utilizarea greșită a banilor poate distruge atât țări, cât și vieți nevinovate.