Nu numai pentru monedele digitale

Bitcoin ira. Blockchain de platou

Conținutul

  bitcoin ira

  Mergi la conţinutul principal Programatorul care pretinde că a creat bitcoin, dat în judecată pentru că ar fi furat criptomonede în valoare de 10 miliarde dolari Cel care a afirmat în că ar fi creatorul bitcoin — Craig Wright, a fost dat în judecată, fiind acuzat că a furat criptomonede care astăzi valorează peste 10 miliarde dolari de la un fost partener de afaceri.

  The Verge scrie că programatorul australian ar fi falsificat mai multe documente, care i-au permis să preia demo cont bitcoin trading asupra a peste 1 milion de bitcoin pe care le obținuse împreună cu Dave Kleiman, partenerul său la o firmă de securitate cibernetică, bitcoin ira a decedat în Conform documentației depuse la tribunal, Craig Wright a falsificat o serie de documente după moartea lui Kleiman, care să ateste că fostul său partener i-a cedat partea sa de acțiuni din afacerea pe care au fondat-o.

  Fratele lui Dave Kleiman, Ira Kleiman, dorește returnarea criptomonedelor, care acum valorează peste 10 miliarde de dolari.

  bitcoin ira

  El este reprezentat în instanță de Boies Schiller Flexner LLP, o firmă de avocatură binecunoscută, care a fost implicată în cazurile judiciare de mare amploare precum George W. Craig Wright sursa imagine: captură YouTube — CoinGeek Înprogramatorul a confirmat informațiile apărute în presă, susținând că el este bitcoin ira bitcoin. El a afirmat că ar fi făcut parte dintr-un grup de programatori, printre care și Dave Kleiman, care a creat prima criptomonedă și tehnologia bitcoin ira spatele său — blockchain.

  Totuși, australianul a refuzat să prezinte dovezi în sprijinul afirmațiilor sale.

  bitcoin ira