Donald Trump a numit bitcoin „o înșelătorie împotriva dolarului”

Arh bitcoin

Conținutul

  Blockchain este tehnologia din spatele criptomonedelor precum Bitcoin şi Ethereum şi reprezintă o infrastructură digitală imuabilă şi descentralizată, care poate stoca arh bitcoin în blocuri de date cu ajutorul unor tehnici criptografice.

  arh bitcoin

  Vlad Zamfir este unul dintre românii care a contribuit la proiectul Ethereum — cel mai popular blockchain din lume şi a doua cea mai mare criptomonedă din lume — alături de nume precum Mihai Alisie, care a fost chiar unul dintre fondatorii proiectului iniţial Ethereum. Runda de finanţare a fost condusă de finanţatorul Terren Piezer, prin intermediul holding-ului său, Acuitas Group Holding.

  arh bitcoin

  CasperLabs a anunţat că noile fonduri vor fi utilizate pentru a accelera dezvoltarea proiectului lor de infrastructură blockchain open-source scalabilă dar descentralizată, şi pentru cooptarea de noi ingineri.

  Startup-ul a lansat proiectul în luna febriarie, împreună cu Ethereum Foundation, de unde cercetătorul român Vlad Zamfir contribuie ca arhitect-şef al protocolului. Proiectul vrea să contruiască un nou blockchain bazat pe o serie de inovaţii aduse de românul Vlad Zamfir.

  arh bitcoin